Sweatproof

Oppdag JBS' nyeste innovasjon, Sweat-Proof T-skjorten, som er en gamechanger for menn som sliter med svetteutfordringer. Denne T-skjorten er perfekt under skjorten og for deg som ønsker å unngå svetteflekker.

Denne T-skjorten, designet med banebrytende teknologi, utgjør en ekte innovasjon i kampen mot svette. JBS Sweat-Proof T-skjorten har en unik fire-lags konstruksjon under armene som sikrer at svetten ikke blir synlig på ditt ytre tøy.

 

Kampajnerabatt Kjøb 2 for 640,- (Spar 20%)
JBS Sweatproof egenskaber
Ingen produkter funnet

Struktur av JBS Sweatproof T-skjorte

Det første laget er laget av luksuriøst myk bambusviskose, som gir en behagelig følelse. Under dette er en høyteknologisk svetteresistent membran som forhindrer svette i å nå ditt ytre lag av klær. Et superabsorberende lag tar seg av selve svetten, mens det innerste laget av bambusviskose sikrer ultimat komfort mot huden.

JBS Sweat-Proof T-skjorten er ikke bare funksjonell, men også laget av bærekraftige materialer. Laget av 65% økologisk bambusviskose, 30% økologisk bomull og 5% elastan, er denne T-skjorten et vitnesbyrd om JBS' engasjement for miljøvennlige og bærekraftige praksiser. Bambusviskosen bidrar ikke bare til en silkeaktig følelse, men har også naturlige antibakterielle egenskaper som holder deg frisk hele dagen.

JBS Sweatproof T-skjorte

Komfort og funksjonalitet

Velg mellom en sofistikert V-hals eller en tradisjonell O-hals. Med alternativer i klassisk svart og hvitt, kan du finne den T-skjorten som passer deg best.

JBS er et selskap med et rykte for kvalitet siden 1939, og her representerer JBS Sweat-Proof T-skjorten en fusjon av tradisjon, innovasjon og ansvarlighet. Ta et valg for både stil og bærekraftighet med denne essensielle tillegget til din garderobe.