JBS of Denmark

JBS of Denmark

Premium produkter. Ultimat komfort. Minimalistisk design på bærekraftige og holdbare basisprodukter. JBS of Denmark skjemmer deg bort med de beste kvalitetene.

JBS of Denmark undertøy

Unike bærekraftige materialer

JBS of Denmark tilbyr luksuriøst undertøy og loungewear produkter for både menn og kvinner.

JBS of Denmark er designet for å sette nye standarder innenfor de aller beste materialene, med absolutt beste produksjon og ferdigstillelse. Bomull og ull er økologisk. Polyesteren er laget av resirkulerte plastflasker og bambus dyrkes uten bruk av plantevernmidler og gjødsel. Bærekraft er et grunnleggende element i DNA`et ved JBS i Danmark, og alt er intelligent gjort.

JBS of Denmark utforsker materielle komposisjoner og klarer å lage unike produkter når det gjelder komfort og holdbarhet. I stedet for rene ullprodukter tilbyr JBS of Denmark undertøy laget av ull, silke og bambus i en fantastisk kombinasjon.

Inspirert av dansk livsstil

Kolleksjonen er inspirert av minimalismen du ser i nordisk design og arkitektur. Det er rent og enkelt, og bygget rundt basis farger. Selv det lille ikonet i logoen er enkelt i uttrykket. Ved første øyekast ser det ut som en liten mann, men når du snur logoen kan du se bokstavene "DK", som understreker at merkevaren har utgangspunkt i Danmark og dansk livsstil.

JBS of Denmark label
Tights fra JBS of Denmark

Laget for hygge

Den engelske avisen The Telegraph har forsøkt å definere hva det danske konseptet hygge egentlig er. De har definert det som "fravær av noe" og det er akkurat hva JBS av Danmark gjør med sin kolleksjon. Alt som kan plage, har blitt fjernet. Etiketter i undertøyet er for eksempel enten trykt eller sveiset fast, slik at du ikke opplever en påsydd etikett som klør.

Du må føle deg bra i klærne dine

JBS av Danmark er bygget på holdninger. Holdninger til bærekraft og holdninger til at vi alle skal huske på oss selv. Holdninger som er synlige i klærne. Bokstavelig talt. Ikke på utsiden slik at alle andre kan se det. Men på innsiden av all loungewear, er et manifest påtrykket som en vennlig påminnelse hver gang du hopper i klærne dine. Det er ikke utsiden som er viktig - det er det som er på innsiden.

JBS of Denmark manifest

Utvalgte JBS of Denmark produkter

Ingen produkter