JBS

JBS

JBS er Danmarks største undertøysmerke for menn.

Etablert i 1939, har merket levert millioner av underbukser og undertrøyer for menn som ofte har funnet en favoritt og vært lojale brukere år etter år. JBS har i mange år klart å ha en bred målguppe med både klassiske produkter for voksne menn, og produkter med et yngre snitt for den yngre mannen. JBS har alltid vært kjent for sin høye kvalitet og perfekte passform.

Det sies om JBS, at det er mer sannsynlig at du endrer form enn at JBS undertøyet endre form.

hvid JBS undertrøye

Den klassiske hvite undertrøyen

En av de mest ikoniske produktene fra JBS er den klassiske hvite undertrøyen i 100% bomull uten sidesømmer.

Et produkt som kan kokevaskes og fortsatt holder sin passform vask etter vask, år etter år. Over tid har mer enn 5 millioner trøyer av denne modellen blitt solgt i Danmark. Det er en helt original klassiker som fortsatt produseres på JBS`s egen fabrikk i Europa.

Den selges her på NorthOrganic i en versjon med 100% økologisk bomull.

Innovasjon og bærekraft

JBS er mye mer enn klassiske produkter og tradisjon. JBS står også for innovasjon og bærekraft. I 2020 ble JBS det første merket i verden som tilbyr et undertøysutvalg i FSC-sertifisert bambus.

Bambus undertøy er det mest banebrytende produktet for JBS på flere tiår. JBS har testet mer enn 30 fibersammensetninger og komposisjoner for å finne den unike blandingen som har levert et slitesterkt, ekstremt mykt og bærekraftig produkt.

Det er for tiden en markant økning i etterspørselen etter bambus undertøy fra JBS i Skandinavia, Tyskland, Nederland, Sveits og flere andre europeiske land.

bambus JBS