Babytøy

Utvalget av babytøy hos NorthOrganic består av bukser, trøyer og bodystockings til de minste i familien. Størrelsene går fra 56 til 98 cm. Velg materialene til din baby med omhu. Utvalget består bl.a. av tøy i økologisk ull eller bambustøy til babyer.

Det er ikke gått på kompromiss med tøyet til babyer og nettopp derfor finner du det beste innenfor babytøy. Du finner blant annet babytøy fra det danske merket JBS of Denmark, som har fremstillt babytøy, som er FSC- og GOTS-sertifisert. Dette skaper de perfekte rammer for dine små.

Når det handler om å kjøpe tøy til de minste i familien, så er det viktig å ha øye på sertifiseringene. Hos NorthOrganic tilbyr vi babytøy som er GOTS- og FSC-sertifisert.

Det er din forsikring om at det ikke er brukt skadelige kjemikalier, og samtidig er tøyet fremstillt under gode arbeidsvilkår og er mer skånsomt mot miljøet. En bærekraftig tankegang om tøy er noe vi i aller høyeste grad støtter. Kjøp derfor mykt og behagelig tøy til babyer med god samvittighet hos NorthOrganic.

Se bl.a. våre bodystockings til babyer.

babytøy
Ingen produkter funnet
Dette bambusprodukt er FSC®-sertifisert (FSC-C160308) Dette bomullsprodukt er GOTS-sertifisert (Ecocert-210366) Bærekraftig Bærekraftig Bærekraftig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Kjøp 2 og spar 20% Kjøp 2 og spar 20% Kampanjerabatt {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} NOK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} NOK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} NOK