Resteröds bambus

Alle klærne fra Resteröds bambus er av den beste og mykeste kvaliteten du kan forestille deg. Resteröds bambus er selvfølgelig FSC®-sertifisert, akkurat som all annen bambus hos NorthOrganic. Det betyr at bambusklærne fra Resteröds er produsert ansvarlig under gode forhold og med fokus på å være så bærekraftige som mulig.

Resteröds bambusundertøy og klær er virkelig deilig. Ikke bare på grunn av mykheten og kvaliteten, men også på grunn av designet og uttrykket. Klærne oser av stil og casual. Og undertøyet er klassisk pent og velkjent, samtidig som det er utrolig tiltrekkende.

Resteröds bambus
Ingen produkter funnet
Dette bambusprodukt er FSC®-sertifisert (FSC-C160308) Dette bomullsprodukt er GOTS-sertifisert (Ecocert-210366) Bærekraftig Bærekraftig Bærekraftig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Kjøp 2 og spar 20% Kjøp 2 og spar 20% Kampanjerabatt {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} NOK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} NOK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} NOK

Resteröds bambussokker

Du finner Resteröds bambussokker i både svart og hvitt, samt i beige. Du finner både vanlige sokker som når opp til leggen, og også de kortere sokkene. Vi har korte Resteröds bambusankelsokker i svart og hvitt, samt de aller korteste "no-show" sokkene i bambus i de samme to klassiske fargene. Til slutt har vi også deilige retrostrømper i bambus fra Resteröds. Disse er helt klassiske hvite tennisstrømper med et par striper rundt nedre del av leggen.

 

Resteröds bambusklær

Du kan finne din neste hettegenser i deilig bambuskvalitet fra Resteröds. Resteröds bambus-hettegensere er ensfargede, klassiske gensere som kommer i flere forskjellige farger. Og nå som vi er i gang med sweat fra Resteröds, kan du også finne sweatshirts, sweatbukser og sweatshorts. På samme måte som hettegenseren er også disse ensfargede og finnes i ulike farger. Du kan også skaffe deg en deilig langarmet T-skjorte i myk bambus fra Resteröds, som er litt lettere i kvaliteten enn sweatshirts vanligvis er.

 

Resteröds bambusundertøy

I Resteröds bambusundertøy finner du selvfølgelig de deiligste boksershortsene. Ikke bare er de utrolig myke, men den store elastiske kanten gir også et flott utseende og en veldig fin passform. Våre bambus-boksershorts fra Resteröds er ensfargede, men fås i mange deilige farger. Du kan kjøpe boksershorts i bambus i praktiske multipakker på 3, 5, 7 og helt opp til 10 pakker og spare penger.

Selvfølgelig har vi også deilige briefs i bambus fra Resteröds, som har samme elastiske kant, men ingen ben - og igjen den samme myke kvaliteten. Disse kan du kjøpe i praktiske 3-pakker.

I tillegg har vi også undertrøyer i bambus og T-skjorter i bambus fra Resteröds. Med disse kan du få et mykt innerlag på overkroppen i fantastisk kvalitet. Kjøp dem i praktiske 2-pakker.

Til slutt har vi også long-johns i den myke bambusen fra Resteröds. De er myke og praktiske for å holde deg litt ekstra varm på fotturer eller i kalde perioder, men også for å sove i.