Resteröds

Resteröds

Moderne skåret i en gammel sjel. Resteröds ble etablert i 1935 i den lille svenske byen Ljungskile. Det startet med long johns og undertrøyer. I dag har kolleksjonen utvidet seg betydelig til å inkludere alt i undertøy, men også loungewear og annet tilbehør.

Resteröds tights

DNA med fokus på detaljer

Resteröds har et særegent DNA med fokus på detaljer i en kolleksjon som gjenspeiler det fasjonable grunnlaget i stor skala. Snitt og modell er rettet mot et yngre publikum enn de andre merkene på NorthOrganic. For eksempel kan du finne underbukser fra Resteröds med litt høyere elastikk enn andre merker - og la oss si det som det er, en høy elastikk ruller på en mann som har litt for mye mage. Derfor anbefaler vi Resteröds for den moderne mannen som kan bruke fasjonable klær.

Verdenskjent merkevare

Resteröds har funnet veien til mange eksklusive butikker i verden, fra Beams i Tokyo til Galeries Lafayette i Paris og Magasin i København. Det urbane DNA,det moderne snittet og de klassiske designene og fargene gir et superkult produkt.

Resteröds modell
7 pakke tights

Innovativ og eksperimentell

Bærekraft og økologiske stoffer er en del av identiteten. Resteröds eksperimenterer gjerne med materialer, nye muligheter og nye ideer.

Et godt eksempel er at Resteröds har erstattet engangsemballasjen med en liten reiseveske, som du kan bruke etterpå. Den passer perfekt til 7 par underbukser og har en splitt, slik at du kan få tilgang til en lomme med teksten "Fresh" og på den andre siden av den lille posen er det en lomme med teksten "Not so fresh".

Strålende idé som passer perfekt til tankegangen her på NorthOrganic.

Utvalgte Resteröds produkter