Om NorthOrganic

Om NorthOrganic

NorthOrganic er et webunivers hvor du kan finne kunnskap om bærekraftig klesproduksjon og hvor du kan være sikker på at alt du kjøper produseres bærekraftig.

I naturen iført Dovre

Ansvar for global forurensning

Dessverre bidrar tekstilindustrien enormt til global forurensning. Heldigvis begynner flere klesmerker å ta ansvar, og det er flott – og nødvendig. Som forbruker kan du etterhvert finne mange produkter som på en eller annen måte er mer eller mindre bærekraftige.

Vi forstår at det som forbruker kan være vanskelig å se hva som gjør en forskjell.

La oss starte med å si at bærekraftig klesproduksjon ikke er en svart eller hvit verden. Du kan gjøre en positiv forskjell på mange måter, men må heller ikke la deg bli blendet. For eksempel kan klær produsert av økologisk bomull godt være fylt med skadelige fargestoffer. Fargestoffene har ingenting å gjøre med dyrking av bomull, så produktet kan godt markedsføres som et produkt av økologisk bomull.

Bærekraftig i hele kjeden

Her på NorthOrganic selger vi bare klær som produseres under akseptable forhold med dokumentasjon i alle produksjonsstadier. I dyrking av råstoffet, produksjonen av metervaren, farging av stoffet, sying av klærne - og dette gjelder både arbeidsforhold for alle i prosessen, miljøhensyn og sunnhet i sluttproduktet.

Vi er stolte av at produksjonen av produktene gjør en forskjell. At alt er bærekraftig.

ansvar i produksjonen
JBS Textile Group

Selskapet bak

NorthOrganic er en del av det danske tekstilselskapet JBS Textile Group A/S, som ble etablert i 1939 og har siden utviklet seg fra å være spesialist i produksjon av herreklær til å produsere undertøy, strømper og andre klær for menn, kvinner og barn i dag.

Med egne fabrikker i Europa og nære partnere i Fjerne østen, sikres tett kontroll over produksjonen.

Flere merker

JBS Textile Group A/S eier en rekke merker, inkludert alle merkene du kan kjøpe produkter fra i nettbutikken. Når du kjøper produkter fra NorthOrganic, kjøper du produkter direkte fra det produserende selskapet. Vi vet alt om opprinnelsen til produktene, så er det noe du vil vite som du ikke allerede kan lese her på siden, spør gjerne.

Hvert merke har sin historie og målgruppe. Noen merker har blitt kjøpt over tid, og andre har blitt grunnlagt av JBS Textile Group A / S. Felles for alle klær her i nettbutikken er at bærekraft er en avgjørende parameter. Den grunnleggende ideen om å etablere NorthOrganic er å tilby deg en nettbutikk hvor alt du kjøper er bærekraftig. NorthOrganic er din tilgang til kunnskap om bærekraftig produksjon, og din tilgang til kvalitetsprodukter som er bra for både miljøet og deg.

North Organic