Retningslinjer for personopplysninger

NorthOrganic er en del av Dovre - JBS AS. Vi prioriterer datasikkerhet og konfidensialitet høyt. Denne personvernerklæringen inneholder klare retningslinjer for Intimos måte å behandle din personlige informasjon på. I det følgende forklarer vi hvordan vi bruker den personlige informasjonen du legger igjen og / eller gir når du besøker nettstedet vårt, samt når du bruker de forskjellige tjenestene på nettstedet vårt.

 

#1 Databehandler og kontaktinformasjon

Dette nettstedet drives og eies av:

North Organic v / Dovre - JBS AS

Bornholmsvej 1

DK-7400 Herning

CVR 71612015

Tlf. +45 97124000 - mail: jbs@jbs.dk

 

#2 Innsamling av personopplysninger

Du vil alltid bli informert i forbindelse med innsamling av personlig informasjon om deg. Den personlige informasjonen vi samler inn, kan for eksempel inneholde navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende identifikasjonsinformasjon, informasjon om et online kjøp og om navigering på nettstedet.

 

Det vil alltid vises i forbindelse med innsending av informasjon om innsendingen er frivillig eller nødvendig for gjennomføring av ønsket handling, for eksempel gjennomføring av en handel i vår nettbutikk.

 

Innsamlingen av din personlige informasjon skjer i en eller flere av følgende tilfeller:

 

-Når du kjøper varer online på NorthOrganic.no

-Når du registrerer deg for NorthOrganics-nyhetsbrevet

-Når du deltar i en NorthOrganic konkurranse

 

#3 Bruk av personlig informasjon

 

Personlig informasjon samles inn og brukes til følgende formål:

[

-Fullføring av bestillinger i våre nettbutikker

-Abonner på nyhetsbrev

-Deltakelse i konkurranser eller andre arrangementer

-Samling og evaluering av forbrukeranmeldelser

-Oversikt over kjøpshistorikk

-Statistikk

-Andre markedsføringsinitiativer

 

Vi påpeker at bruken av din personlige informasjon for innsending av markedsføringsmateriell bare skjer hvis du tidligere har gitt ditt uttrykkelige samtykke, med mindre loven tillater oss å kontakte deg eller din bedrift uten at du først gir ditt samtykke.

 

Northorganic.no fører statistikk over hvilke områder på nettstedet våre brukere besøker og hvilke produkter som er brukernes favoritter. Disse dataene inneholder ikke personlig informasjon. Ved hjelp av innsamlede data oppnås kunnskap om brukernes bruk av nettstedet. Denne informasjonen brukes til å forbedre nettstedet. I stedet bruker vi data om alle brukernes navigering for å forstå hvordan brukerne våre som gruppe bruker selskapets nettadresser, og prøver på dette grunnlaget å gjøre nettstedet bedre.

Vi kan ikke se hvor du kommer fra eller surfer på Internett når du forlater nettstedet vårt. I tillegg samler vi inn informasjon om hvilke produkter brukerne våre, som gruppe, foretrekker. Denne informasjonen brukes også til å forbedre nettstedet. Vi selger ikke eller på annen måte videreformidler informasjon om brukerens bruk og navigering på nettstedet vårt. Og vi selger ikke eller videreformidler kjøpsinformasjonen din til tredjepart.

 

#4 Offentliggjøring til andre behandlingsansvarlige

 

Din personlige informasjon vil ikke bli gitt videre til en tredjepart uten din tillatelse. Under visse omstendigheter og i samsvar med loven kan det imidlertid være nødvendig å formidle informasjon til offentlige myndigheter eller politiet. For eksempel kan informasjon overføres til politiet i tilfelle mistanke om kredittkortsvindel.

 

#5 Overlat til databehandlere

 

Informasjon for levering av varer overlates til rederiet som brukes av NorthOrganic. På samme måte overlates din personlige informasjon til NorthOrganics partnere, som leverer tjenester på vegne av NorthOrganic, for eksempel i forbindelse med sending av nyhetsbrev. Disse tilknyttede selskapene behandler bare personlig informasjon på vegne av NorthOrganic og i samsvar med NorthOrganics instruksjoner.

I tilfelle restrukturering eller total eller delvis salg av selskapet, vil all utlevering i en slik forbindelse skje i samsvar med gjeldende lovgivning til enhver tid for behandling av personopplysninger.

 

#6 Sletting av personopplysninger

 

Vi sletter din personlige informasjon når vi ikke lenger trenger å behandle den for å oppfylle ett eller flere av formålene angitt ovenfor i avsnittet 4. Informasjonen kan imidlertid behandles og lagres lenger i anonymisert form.

 

#7 Informasjonskapsler

 

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler i vår policy for informasjonskapsler, som du kan lese i detalj om her

 

#8 Sikkerhet

 

Vi har iverksatt sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne prosedyrer lever opp til våre høye sikkerhetspolitiske standarder. Vi gjør derfor alt for å beskytte kvaliteten og integriteten til din personlige informasjon.

 

#9 Dine rettigheter

 

Du har til enhver tid rett til å få tilgang til informasjonen vi behandler om deg, med visse juridiske unntak. Du har også rett til å motsette deg innsamlingen