Bestefartrøye

En bestefartrøye er betegnelsen på en langermet t-skjorte med knapper fra nakken og et stykke ned.

Her kan du kjøpe litt forskjellige farger av vår "bestefargenser" t-skjorte modell. Det er en helt klassisk modell i svart eller hvit fra Resteröds i økologisk bomull.

Hos NorthOrganic har vi også bestefartrøyer fra Dovre og danske JBS. Materialet i disse deilige klassiske bestefar t-skjortene er 100% økologisk bomull.

Bestefartrøyer med lange armer er kjennetegnet av knappelukningen - også kjent som stolpeåpning. Opprinnelig var skjorten faktisk bare hvit med knappeåpning, som senere har utviklet seg til å inkludere svart - og deretter flere enkle farger, som grønn, marineblå og grå.

Bestefartrøye
Ingen produkter funnet
Dette bambusprodukt er FSC®-sertifisert (FSC-C160308) Dette bomullsprodukt er GOTS-sertifisert (Ecocert-210366) Bærekraftig Bærekraftig Bærekraftig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Kjøp 2 og spar 20% Kjøp 2 og spar 20% Kampanjerabatt {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} NOK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} NOK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} NOK

Hvilke fordeler har bestefartrøyen?

Bestefartrøyen er for det første mer luftig rundt halsen på grunn av den runde åpningen til knappene.

For det andre gir bestefartrøyen mer fleksibilitet enn andre langarmede t-skjorter. Den har knappeåpningen, som gir mulighet for å kneppe opp ønsket antall knapper for mer luft i varmere perioder - eller bare for en mer åpen look.

Den tredje fordelen er at vi hos NorthOrganic kun selger klær som er produsert ansvarlig. Derfor er alle våre bestefartrøyer selvfølgelig laget av 100% økologisk bomull.

En fjerde fordel er at det er en tidløs klassiker. Bestefartrøyen har nemlig mange år på baken, men i tillegg til den revitaliseringen den har opplevd de siste årene, er den et go-to-valg for mange voksne menn som ikke går på kompromiss med kvalitet og klassisk stil.

Har du fått øynene opp for langarmede t-skjorter generelt, kan du utforske vårt utvalg av disse, som selvfølgelig også inkluderer de bestefartrøyene du ser her.