Dovre

Dovre

«The original white» – slik omtales Dovre-merket her, i hjemlandet Norge. Dovre er undertøy av høy kvalitet og med lang holdbarhet.

Dovre natur

Tidløs undertøy

Dovre ble etablert i 1922 og er oppkalt etter Dovrefjell. Dovre er en lokal helt i Norge og er kjent for sitt klassiske hvite undertøy og t-skjorter i ulike former. Produktenes passform gjenspeiler kravene fra norske forbrukere om tidløst undertøy. For eksempel så er det fra Dovre mulig å få t-skjorter med en høyere halsribb enn det som tradisjonelt er sett i mange andre markeder.

Bærekraftige klær

Produktene vi selger her på NorthOrganic fra Dovre, er laget av bærekraftige materialer, for eksempel GOTS-sertifisert økologisk bomull og innpakket i FSC-sertifisert emballasje.

Den høye kvaliteten på produktene og de klassiske designene er i seg selv bærekraftige. Miljøets største trussel fra klesbransjen er kjøp-og-kast-bort-kulturen. Derfor passer den lange holdbarheten til Dovre-produktene perfekt inn i NorthOrganics filosofi for å fremme mer bærekraft i klesindustrien.

bærekraftig dovre
Dovre spesialist

Undertøy spesialist

Gjennom Dovres lange historie har spesialistrollen alltid vært grunnsteinen. I en periode har Dovre også vært favorittmerket til unge fasjonable forbrukere, hvor iøynefallende markedsføring har bidratt til å skape den posisjonen. Her på NorthOrganic kan du kjøpe de mest klassiske produktene fra Dovre – selvfølgelig alt i bærekraftige materialer.