Herre Viskose (Økologisk Bambus)
Bambus, Sweatproof T-skjorte, V-neck, Svart -JBS
Bambus, Sweatproof T-skjorte, V-neck, Svart -JBS
Bambus, Sweatproof T-skjorte, V-neck, Svart -JBS
Bambus, Sweatproof T-skjorte, V-neck, Svart -JBS
Bambus, Sweatproof T-skjorte, V-neck, Svart -JBS

Bambus, Sweatproof T-skjorte, V-neck, Svart

JBS
400,00 NOK
Farger
Utsolgt

Sett inn din e-mail-adresse her, hvis du ønsker å få beskjed når varen er på lager

Viskose (Økologisk Bambus)
Bambus er hardfør og kan derfor dyrkes uten plantevernmidler eller kunstvanning. Viskosen dannes i en lukket krets, der vannet gjenvinnes.
Etisk produsert
Ingen barnearbeid, underbetalte medarbeidere, utslipp av kjemikalier eller rovdrift på skogsområder.
Les mer om produktets egenskaper

Oppdag JBS' nyeste innovasjon, Sweat-Proof T-skjorten, som er en gamechanger for menn som sliter med svetteutfordringer. Denne T-skjorten er perfekt under skjorten og for deg som ønsker å unngå svetteflekker.

Denne T-skjorten, designet med banebrytende teknologi, utgjør en ekte innovasjon i kampen mot svette. JBS Sweat-Proof T-skjorten har en unik fire-lags konstruksjon under armene som sikrer at svetten ikke blir synlig på ditt ytre tøy. Det første laget er laget av luksuriøst myk bambusviskose, som gir en behagelig følelse. Under dette er en høyteknologisk svetteresistent membran som forhindrer svette i å nå ditt ytre lag av klær. Et superabsorberende lag tar seg av selve svetten, mens det innerste laget av bambusviskose sikrer ultimat komfort mot huden.

JBS Sweat-Proof T-skjorten er ikke bare funksjonell, men også laget av bærekraftige materialer. Laget av 65% økologisk bambusviskose, 30% økologisk bomull og 5% elastan, er denne T-skjorten et vitnesbyrd om JBS' engasjement for miljøvennlige og bærekraftige praksiser. Bambusviskosen bidrar ikke bare til en silkeaktig følelse, men har også naturlige antibakterielle egenskaper som holder deg frisk hele dagen.

Velg mellom en sofistikert V-hals eller en tradisjonell O-hals. Med alternativer i klassisk svart og hvitt, kan du finne den T-skjorten som passer deg best.

JBS er et selskap med et rykte for kvalitet siden 1939, og her representerer JBS Sweat-Proof T-skjorten en fusjon av tradisjon, innovasjon og ansvarlighet. Ta et valg for både stil og bærekraftighet med denne essensielle tillegget til din garderobe.

MPN: 0-170-20-9

Vores bambus dyrkes bærekraftig og under riktige forhold for både dyreliv og mennesker.

Les mer om bambusen vår her.

Fibrene av bambus viscose tilfører disse egenskaper til klærne:

* Utrolig myk med god strekk
* Temperaturregulerende
* Absorberer fuktighet (svettetransporterende)
* Skaper dårlige forhold for bakterier (reduserer lukt)

Videre er bambus bærekraftig, da bambus kan vokse opp til 1 meter per dag, selvstendig - helt uten bruk av plantevernmidler eller andre kjemikalier.


Sammensetning — 65% Viskose (Økologisk Bambus), 30% Bomull (Økologisk), 5% Elastan

Bambus er et naturlig materiale.

Skånsom vask med kaldt eller varmt vann opptil 40 grader.

Bruk et skånsomt vaskemiddel.

Skal henge å tørke i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Viskose (Økologisk Bambus)

Viskose (Økologisk Bambus)

Når vi snakker om bambustekstiler, snakker vi i utgangspunktet om viskosefibre. Det kan være vanskelig å forklare hva slags fiber viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som ull og bomull), men det er heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) - det lander et sted i mellom.

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette merket