Juleinspirasjon 2023

Vi viser deg alle julegavene. Vi har et stort utvalg som du kan kikke på. Men i anledning julen, har vi selvfølgelig noen klassikere i form av strømper og tights. Du kan f.eks. velge en superlekker gaveeske eller en myk og behagelig pyjamas.

Vi har utvalgte julegaver: #tilhan, #tilhenne, og #tilbarna – i tillegg til våre juleklassikere.

julefavoritter
julefavoritter 2

til ham
til hende
til børn

juleklassiker
juleklassiker 2
juleklassiker 3

Ingen produkter funnet
Dette bambusprodukt er FSC®-sertifisert (FSC-C160308) Dette bomullsprodukt er GOTS-sertifisert (Ecocert-210366) Bærekraftig Bærekraftig Bærekraftig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Kjøp 2 og spar 20% Kjøp 2 og spar 20% Kampanjerabatt {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} NOK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} NOK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} NOK

Julegaver i bærekraftig kvalitet

Årets julegaver 2023 er bærekraftige, myke pakker. Kjøpt med god samvittighet og vel vitende om at det er 365 dagers returrett, hvis størrelsen måtte endres litt etter juledagene. Kvaliteten i våre myke pakker er helt på topp og fra utvalgte merker som JBS, Resteröds, Dovre, JBS of Denmark, Claudio, Decoy, CR7 og Egtved.

Kjøper du julegaver hos NorthOrganic er du sikker på, at du legger bærekraftige valg av gaver i kurven.  Hos NorthOrganic er vi opptatt av bærekraft og bærekraftige materialer.

Vi er både bambuseksperter, FSC sertifiserte til å selge FSC-sertifiserte tekstiler og har GOTS-sertifisering - og Oeko-tex sertifisering. Det er din garanti for at dette er de helt riktige julegavene.