Herre Bambus
Lin, Boxers, Hvit -JBS of Denmark Men
Lin, Boxers, Hvit -JBS of Denmark Men
Lin, Boxers, Hvit -JBS of Denmark Men
Lin, Boxers, Hvit -JBS of Denmark Men

Lin, Boxers, Hvit

JBS of Denmark Men
600,00 NOK
Farger
Bambus
Bambus er hardfør og kan derfor dyrkes uten plantevernmidler eller kunstvanning. Viskosen dannes i en lukket krets, der vannet gjenvinnes.
Etisk produsert
Ingen barnearbeid, underbetalte medarbeidere, utslipp av kjemikalier eller rovdrift på skogsområder.
Les mer om produktets egenskaper

Opplev den skandinaviske minimalismen og en miljøvennlig livsstil med JBS of Denmark's boxers i hør og bambusviskose for menn. Disse klassiske hvite boxersene er laget for den moderne mannen som setter pris på kvalitet og ønsker en avslappet stil. Våre boxers er laget av 80% bambusviskose og 20% hør, noe som sikrer en myk og behagelig følelse mot huden. Bambusviskosen er kjent for sin pusteevne og evne til å absorbere fuktighet, mens hør tilfører styrke og holdbarhet. Sammen skaper de et par boxers som er ideelle for både daglig bruk og avslappede anledninger. Med JBS of Denmark's boxers kan du være sikker på at du tar et skritt i riktig retning mot en mer bærekraftig garderobe. Ta en pause fra den hektiske hverdagen og nyt øyeblikket i våre behagelige og stilige boxers. "Kjøp mindre - kjøp bedre" og la deg inspirere av den nordiske livsstilen og de miljøvennlige verdiene vi står for.


MERK! - Dette materialet krymper mer enn gjennomsnittet. Velg derfor den størrelsen du vanligvis bruker, og ikke la deg avskrekke av at produktet vil føles for stort/langt før første vask.

MPN: 5-129-64-1

Vores bambus dyrkes bærekraftig og under riktige forhold for både dyreliv og mennesker.

Les mer om bambusen vår her.

Fibrene av bambus viscose tilfører disse egenskaper til klærne:

* Utrolig myk med god strekk
* Temperaturregulerende
* Absorberer fuktighet (svettetransporterende)
* Skaper dårlige forhold for bakterier (reduserer lukt)

Videre er bambus bærekraftig, da bambus kan vokse opp til 1 meter per dag, selvstendig - helt uten bruk av plantevernmidler eller andre kjemikalier.


Sammensetning — 80% Viskose (Bambus), 20% Lin

Bambus er et naturlig materiale.

Skånsom vask med kaldt eller varmt vann opptil 40 grader.

Bruk et skånsomt vaskemiddel.

Skal henge å tørke i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambus

Bambus

Når vi snakker om bambustekstiler, snakker vi i utgangspunktet om viskosefibre. Det kan være vanskelig å forklare hva slags fiber viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som ull og bomull), men det er heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) - det lander et sted i mellom.

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette merket