Herre Bambus
Bambus, Strømper, 3-pack, Multifarget -JBS
Bambus, Strømper, 3-pack, Multifarget -JBS
Bambus, Strømper, 3-pack, Multifarget -JBS
Bambus, Strømper, 3-pack, Multifarget -JBS
Bambus, Strømper, 3-pack, Multifarget -JBS

Bambus, Strømper, 3-pack, Multifarget

JBS
199,00 NOK
Farger
Bambus
Bambus er hardfør og kan derfor dyrkes uten plantevernmidler eller kunstvanning. Viskosen dannes i en lukket krets, der vannet gjenvinnes.
Etisk produsert
Ingen barnearbeid, underbetalte medarbeidere, utslipp av kjemikalier eller rovdrift på skogsområder.
Les mer om produktets egenskaper

JBS 3-pakke strømper i multifarget bambusviskose er det ideelle valget for den miljøbevisste mannen som setter pris på kvalitet og holdbarhet. Disse strømpene er laget av 75% bambusviskose, 23% polyester og 2% elastan, noe som sikrer utrolig komfort og en følelse av luksus. Det spesielle med disse strømpene er deres bærekraftige bambusmateriale, som i tillegg til å være mykt og pustende også tar hensyn til miljøet. Med JBS 3-pakke strømper kan du nyte den klassiske maskuliniteten som JBS er kjent for, samtidig som du bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Disse strømpene er multifargede, noe som gir deg mulighet til å tilføye et personlig preg til garderoben din. Uansett om du er på jobb eller til en spesiell anledning, vil disse strømpene gi deg en følelse av selvtillit og stil. Våre strømper er mer enn bare et klesplagg, de er en livsstil. Ved å velge JBS viser du din støtte til dansk håndverk og tradisjoner, og knytter deg til en æra av kvalitet og tidløs estetikk som har vært en del av JBS siden 1939. Opplev forskjellen med JBS og legg til 3-pakke strømper i multifarget bambusviskose i handlekurven din i dag. Gjør deg klar til å oppleve komforten og styrken til dansk håndverk - en investering som vil vare i mange år fremover.

MPN: 0-200-97-1

Vores bambus dyrkes bærekraftig og under riktige forhold for både dyreliv og mennesker.

Les mer om bambusen vår her.

Fibrene av bambus viscose tilfører disse egenskaper til klærne:

* Utrolig myk med god strekk
* Temperaturregulerende
* Absorberer fuktighet (svettetransporterende)
* Skaper dårlige forhold for bakterier (reduserer lukt)

Videre er bambus bærekraftig, da bambus kan vokse opp til 1 meter per dag, selvstendig - helt uten bruk av plantevernmidler eller andre kjemikalier.


Sammensetning — 75% Viskose (Bambus), 23% Polyester, 2% Elastan

Bambus er et naturlig materiale.

Skånsom vask med kaldt eller varmt vann opptil 40 grader.

Bruk et skånsomt vaskemiddel.

Skal henge å tørke i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambus

Bambus

Når vi snakker om bambustekstiler, snakker vi i utgangspunktet om viskosefibre. Det kan være vanskelig å forklare hva slags fiber viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som ull og bomull), men det er heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) - det lander et sted i mellom.

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette merket