Herre Bambus
Bambus, Boxers "Lang ben", 3-pack, Svart, Grå, Blå -JBS
Bambus, Boxers "Lang ben", 3-pack, Svart, Grå, Blå -JBS
Bambus, Boxers "Lang ben", 3-pack, Svart, Grå, Blå -JBS
Bambus, Boxers "Lang ben", 3-pack, Svart, Grå, Blå -JBS

Bambus, Boxers "Lang ben", 3-pack, Svart, Grå, Blå

JBS
549,00 NOK
Farger
Bambus
Bambus er hardfør og kan derfor dyrkes uten plantevernmidler eller kunstvanning. Viskosen dannes i en lukket krets, der vannet gjenvinnes.
Etisk produsert
Ingen barnearbeid, underbetalte medarbeidere, utslipp av kjemikalier eller rovdrift på skogsområder.
Oeko-Tex
Garanterer at alle komponenter i produktet er testet omfattende i forhold til innhold av skadelige stoffer og kjemikalier.
Dette bambusprodukt er FSC®-sertifisert (FSC-C160308)
FSC®
Garanterer både ansvarlig skogsdrift og beskyttelse av dyreliv. I tillegg sikres opplæring og anstendig lønn til skogsarbeidere.
Les mer om produktets egenskaper

JBS' 3-pakke boxers "long leg" i svart er et symbol på kvalitet og tradisjon, men også på vårt engasjement for miljøvennlig produksjon. Disse boxersene er perfekte for den moderne mannen som verdsetter tidløs stil og bærekraftighet. Med deres lengre ben og komfortable passform er de ideelle for enhver anledning. Laget av 65% bambusviskose, 30% økologisk bomull og 5% elastan, er disse boxersene et eksempel på vårt fokus på håndverk og holdbarhet. De myke og naturlige materialene sikrer en behagelig følelse hele dagen. Når du tar på deg disse boxersene, vil du føle deg knyttet til vår stolte historie og tradisjon. Du opplever en ekte dansk håndverksarv som har vært en del av generasjoner av menn. Ved å velge JBS viser du ikke bare din egen følelse av klassisk maskulinitet og kvalitetsbevissthet, men også omsorg for miljøet. Vi er dedikerte til bærekraftighet og langvarig kvalitet, noe som gjør disse boxersene til et ansvarlig valg. Opplev forskjellen med JBS - legg til i handlekurven i dag og vær en del av vår arv av kvalitet og bærekraftighet.

MPN: 0-183-53-999

Vores bambus dyrkes bærekraftig og under riktige forhold for både dyreliv og mennesker.

Les mer om bambusen vår her.

Fibrene av bambus viscose tilfører disse egenskaper til klærne:

* Utrolig myk med god strekk
* Temperaturregulerende
* Absorberer fuktighet (svettetransporterende)
* Skaper dårlige forhold for bakterier (reduserer lukt)

Videre er bambus bærekraftig, da bambus kan vokse opp til 1 meter per dag, selvstendig - helt uten bruk av plantevernmidler eller andre kjemikalier.


Sammensetning — 65% Viskose (Bambus), 30% Bomull (Økologisk), 5% Elastan
Dette bambusprodukt er FSC®-sertifisert (FSC-C160308)
Dette betyr at bambus dyrkes bærekraftig og under riktige forhold for menneskene som har dyrket den.
Les mer om FSC®
OEKO-TEX
STANDARD 100 by OEKO-TEX® er et av verdens mest kjente merker til tekstiler testet for skadelige stoffer. Hvis et tekstilprodukt bærer STANDARD 100-merket, kan du være sikker på at alle komponentene i produktet er testet i forhold til en rekke strenge krav.
Les mer om oeko-tex

Bambus er et naturlig materiale.

Skånsom vask med kaldt eller varmt vann opptil 40 grader.

Bruk et skånsomt vaskemiddel.

Skal henge å tørke i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambus

Bambus

Når vi snakker om bambustekstiler, snakker vi i utgangspunktet om viskosefibre. Det kan være vanskelig å forklare hva slags fiber viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som ull og bomull), men det er heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) - det lander et sted i mellom.

Dette bambusprodukt er FSC®-sertifisert (FSC-C160308)

Forest Stewardship Council (FSC®) er en internasjonal ideell organisasjon med flere interessenter som er opprettet for å fremme ansvarlig forvaltning av verdens skoger.
Les mer om FSC®
NorthOrganic

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette merket